Ford Eindhoven naar Van Mossel

Het ziet er naar uit dat Van Mossel de volgende in de rij is die het met Ford gaat proberen in het rayon Eindhoven. Sinds het faillissement op 3 december 2014 van Ford-dealer VDMA was de curator met vijf geïnteresseerde partijen in gesprek, Van Mossel is overgebleven.

Volgens Sebastiaan van de Pol van de Ford-importeur, zijn de onderhandelingen in een vergevorderd stadium, maar is er op dit moment nog geen ‘witte rook’. De klanten van Ford in Eindhoven / Helmond hebben inmiddels een brief ontvangen waarin staat dat Van Mossel waarschijnlijk de nieuwe Ford-dealer wordt.

Ford Eindhoven kwam in april 2013 nog in handen van Mercedes-dealer ASV in Veghel. Nu lijkt het dus de beurt aan Van Mossel, die al een tijd op overnamepad is. Zo is Lathouwers Opel, met vestigingen in Den Bosch en in Veghel, vorig jaar overgenomen. De locatie in Tilburg werd al eerder ingelijfd, net als Opel- en Chevroletdealer OPC in Oosterhout. Alsof dat nog niet genoeg is, nam Van Mossel in oktober ook al Ford-dealer Vadah over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.