Fuchs importeur van Hunter

Fuchs Workshop Equipment, recent in het nieuws gekomen als de nieuwe importeur van Fuchs Hydraulik, is vanaf april exclusief importeur van Hunter wielservice-apparatuur voor vrachtwagens en bussen, alsmede traditionele balanceer en de- en montage-apparatuur voor personenwagens.

Hunter is een wereldwijd opererende fabrikant met een sterke positie op het gebied van werkplaats apparatuur. Hunter staat bekend om haar innovatief vermogen en de kwaliteit van haar producten. Een goed voorbeeld hiervan is de introductie van twee zeer  vernieuwende machines.

Tijdens de beurs Autotechnica in Brussel introduceerde Hunter een volledig nieuw uitlijnsysteem voor vrachtwagens en bussen met een meettijd van 5 minuten voor een trekker met drie assen. Met de huidige systemen vergt een dergelijke procedure ca. 20 minuten. Een dergelijke snelle inspectie maakt het mogelijk aanmerkelijk meer omzet in de truckwerkplaats te genereren.

Revolution

Een ander voorbeeld van innovatie is de Revolution. Aan dit volautomatische banden de- en monteer apparaat voor personenwagens is een R&D tijd van maar liefst vijf jaar vooraf gegaan. Het resulteert in een machine waarvan de slimme software de hardware aanstuurt waardoor de menselijke handelingen met 85 procent worden teruggebracht.

Het is nu mogelijk de meest ‘stressvolle’band-wielcombinatie met een minimum aan ervaring te de- en monteren en reduceert de gemiddelde procestijd met vijftien procent. De Revolution wordt in Europa geïntroduceerd tijdens Reifen Essen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *