Glasgarant en Autotaalglas starten pilot

Glasgarant is vandaag met Autotaalglas een pilot gestart voor ruitschadeherstel bij bedrijfswagens die zwaarder zijn dan 3.500 kilo. In theorie is het glasherstel gelimiteerd tot personen- en bedrijfsauto’s onder dit gewicht, maar er worden via Exchange Glasgarant steeds meer claims afgewikkeld van zwaardere auto’s.

“Na afloop van de pilot, die naar verwachting een halfjaar gaat duren, zal de stichting advies uitbrengen aan de veertien aangesloten verzekeraars over het opnemen van deze voertuigen binnen het bestaande netwerk van Glasgarant-bedrijven of een nieuw te vormen subnetwerk, specifiek voor deze voertuigen”, aldus Glasgarant.
Voor de glashersteller betekent de proef een vergroting van de klantengroep en uitbouw van haar positie op de Nederlandse markt.

Verzekerden, de transportbedrijven en de berijders stellen andere eisen aan het ruitherstel dan particuliere berijders. Stilstand van een voertuig dient namelijk tot een minimum beperkt te worden in verband met inkomsten- en omzetverlies.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.