Gratis banden bij Hyundai Alles in 1

Het private leaseconcept van Hyundai, het Alles in 1 abonnement, stunt nu bij de aanschaf van een Hyundai i10 of Hyundai i20 met gratis zomer- en winterbanden. De Hyundai-dealer zorgt voor de opslag van de banden en de jaarlijkse bandenwissel.

Met het leasesysteem is de klant voor een vast maandbedrag voorzien van een nieuwe auto inclusief reparatie, onderhoud en banden. Daarnaast is het Alles in 1 abonnement volgens de Anwb enkele tientjes per maand goedkoper dan wanneer de Hyundai daadwerkelijk wordt gekocht.

“Mensen weten met het Alles in 1 abonnement waar ze aan toe zijn, net zoals bij hun abonnement voor een mobiele telefoon en hoeven niet hun spaargeld aan te spreken”, zegt marketingdirecteur Bas Wibier van Hyundai-importeur Greenib Car. “Vaak kiezen mensen, die dankzij het abonnementensysteem ineens inzicht hebben in hun maandelijkse kosten, voor een meer luxe en comfortabelere uitvoering. Ze zien dan namelijk wat hun gegarandeerde kosten zijn ten opzichte van hun bestedingsruimte. Feit is dat private lease toekomst heeft.”

Binnenkort wordt ook de Hyundai i30 via het abonnement aangeboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.