Hans Joosten (Focwa) wordt branchemanager Bovag

Hans Joosten (61) wordt branchemanager voor de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven bij Bovag. Op dit moment is hij nog secretaris van Focwa Specialisten en branchemanager Autoruitherstelbedrijven.

Joosten is sinds januari 2014 in dienst bij Focwa Specialisten en was daarvoor onder meer werkzaam bij Autototaalglas, Ziggo en @Home, Libertel/Vodafone en Fortis/VSB in verschillende leidinggevend marketing- en communicatiefuncties.

“Hans brengt veel kennis van de autowereld met zich mee en heeft veel ervaring in het verenigingsleven”, aldus Gerard ten Buuren van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, die nu ruim 3000 leden telt en de grootste afdeling is binnen Bovag. Voor de komende tijd is de aandacht vooral gericht op het helpen van de aangesloten ondernemers toekomstbestendig te worden in de veranderende automotive technologie en retail.

Joosten zal waarschijnlijk in april beginnen. In onderling overleg wordt de exacte datum nog afgesproken. Joosten volgt Marc van Eijl op.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *