Henk Bos manager leden- en verenigingszaken RAI Vereniging

Bij RAI Vereniging is Henk Bos per 15 juni gestart als manager leden- en verenigingszaken. Het gaat om een nieuwe functie, die voortvloeit uit de recente herijking van RAI Vereniging. De 54-jarige Bos is sinds 2007 secretaris van vereniging CarrosserieNL, waarmee afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging samengaat onder de naam RAI CarrosserieNL.

De komende maanden zal Bos nauw betrokken zijn bij de uitwerking van dit integratieproces. De medewerkers van CarrosserieNL, die op 16 juni zijn verhuisd van Sassenheim naar RAI Vereniging, gaan samen met hun nieuwe collega’s werken voor de ruim 300 leden van RAI CarrosserieNL. Bos zich met nadruk richten op het optimaliseren van de dienstverlening aan de leden.

Eerder switchte Cees Boutens, die manager strategie & public affairs was, naar de eveneens nieuwe functie manager belangenbehartiging. Nu deze twee posities zijn ingevuld, is het managementteam van RAI Vereniging weer compleet. Dat bestaat verder uit directeur Olaf de Bruijn en financieel directeur Edward Dijker.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.