In memoriam: Remo Corghi

De Italiaanse krant Telereggio meldt dat afgelopen zaterdag 30 juli Remo Corghi is overleden op 81-jarige leeftijd in het ziekenhuis in Correggio. Hij was samen met zijn broer Erminio in 1954 oprichter van equipmentfabrikant Corghi en werd voorzitter. Recent was Corghi nog actief voor de Nexion Group.

Vandaag is het bedrijf Corghi groot op het gebied van apparatuur voor onderhoud aan voertuigen. Remo Corghi wordt door velen gezien als de uitvinder van deze apparatuur, zeker in thuisland Italie. Hij verscheen onlangs nog op Autopromotec in Bologna bij een productlancering van Corghi. Corghi laat zijn vrouw Artemisa en dochter Cynthia achter.

In Nederland heeft Explora de exclusieve vertegenwoordiging van de Corghi banden de- en montageapparatuur. Dat geldt voor zowel de personen- als de vrachtautosector.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.