Infobijeenkomsten Bovag Schadeherstel

Bovag is halverwege een reeks informatiebijeenkomsten gedurende dit najaar over zijn nieuwe afdeling Schadeherstelbedrijven. De presentaties vinden plaats voorafgaand aan de Bovag Ondernemerscafés van de brancheorganisatie.

De voorlichting is bestemd voor zowel leden als geïnteresseerden in een lidmaatschap. De bijeenkomsten zijn van 16.00 tot18.00 uur. Aansluitend kunnen bezoekers eventueel ook het ondernemerscafé bijwonen.

De reeks ging op 12 oktober van start in Alkmaar en deed vervolgens Hengelo en Oss aan. Komende dinsdag (15 november) staat het podium in Bunnik, later deze maand gevolgd door Sneek (30 november). In de slotmaand van 2016 zijn er nog bijeenkomsten in Poortugaal (7 december) en Giethoorn (13 december). In een toelichting meldt Bovag dat de nieuwe afdeling sinds de oprichting ‘gestaag groeit’ en dat het dienstenpakket inmiddels een garantieregeling en garantiebewijs voor schadeherstel omvat. De komende maanden volgen andere diensten, zoals toegang tot technische informatie en marktinformatie via de e-mailnieuwsbrief.

Ook in meer strategische zin zegt Bovag de bezoekers van de infosessies bij te praten. Ter sprake komen bijvoorbeeld de speerpunten voor de toekomst en de status van gesprekken die Bovag voert om de samenwerking tussen autobedrijven, verzekeraars en fabrikanten te verbeteren.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.