Intensieve samenwerking Leaseplan en Point S

Na een proefperiode van anderhalf jaar heeft de Nederlandse Point S-organisatie Leaseplan binnengehaald als grote klant. Het bandenbedrijf is nu één van de voorkeurleveranciers. Leaseplan kiest mede voor de samenwerking vanwege de internationale schaal van Point S.

Anton Peters van Leaseplan: “Hoewel Point S nog niet de landelijke dekking heeft die andere bandenleveranciers aanbieden, zijn wij toch zeer tevreden over de flexibiliteit en de hoge servicegraad van de vestigingen en het Nederlandse hoofdkantoor. Tegelijkertijd realiseren wij ons dat Point S als Europese organisatie één van de weinige leveranciers is die in staat is onze groei in alle landen van Europa te ondersteunen.”

Leaseplan heeft inmiddels ruim 120.000 voertuigen in Nederland en is actief in dertig landen. Point S heeft ruim 2.200 vestigingen in 23 landen in Europa.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *