James doet er weer zeven

Het netwerk van de onderhoudsformule James breidt de komende weken verder uit met nieuwe vestigingen in Amsterdam, Echt, Nieuwegein, Heinenoord en Putten. Eerder deze maand openden al vestigingen in Breukelen en Papendrecht. Dit jaar wil James doorgroeien naar honderd vestigingen in Nederland.

Michiel Meijer, directeur James: “We hebben onze positie in de onderhoudsmarkt flink verstevigd en beschikken inmiddels over een vrijwel landelijke dekking. Ondernemers profiteren van onze automatisering, centrale inkoop en marketing. Ook hebben zij direct toegang tot een uitgebreid netwerk van zakelijke klanten. Het feit dat zeven ondernemers zich deze maand aansluiten bij het netwerk van James is hier weer een bevestiging van.”

De onderhoudsformule wist in 2011 van vijftien naar zestig vestigingen te groeien, die in februari nog allemaal het certificaat Duurzaam Repareren ontvingen. De komende maanden zullen nog meer vestigingen de deuren openen.

De onderhoudsmarkt staat met de nieuwe BER-wetgeving aan de vooravond van grote veranderingen. Onderhoud wordt volledig losgekoppeld van de aankoop. James anticipeert nu al op deze ontwikkelingen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.