Johnson Controls stapt in Exponentia

Het samenwerkingsverband Exponentia krijgt uitbreiding door een samenwerking met Johnson Controls Power Solutions. Gates, Kolbenschmidt Pierburg, SKF, Tenneco, TRW, Valeo, Monroe, Walker, Varta en SWF nemen al deel aan de Europese training joint-venture.

Exponentia voorziet onafhankelijke garages van technische kennis en (product)ondersteuning, aangezien moderne voertuigen steeds complexer en geavanceerder worden. De trainingen worden op maat gemaakt voor de internationale onafhankelijke garages. Eric Schuler van Valeo over de samenwerking met Johnson: “Als nieuwe technologische trends vragen om geavanceerde trainingen, dan is Johnson Controls een welkome aanvulling met hun kennis van OE-accu’s. De gezamenlijke expertise van al onze OE-partners maakt van Exponentia waarschijnlijk de beste aanbieder van opleidingen voor universele garages.”

Exponentia verzorgde vorig jaar trainingen in negen Europese landen voor zo’n 3.600 monteurs. Peter LePage is in Nederland, België en Duitsland coördinator voor het bedrijf. Johnson Controls opent in de loop van 2012 een recyclingfabriek in het Amerikaanse Florence.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.