Joint venture Solera en Sector Orange

Solera Nederland is sinds 1 juni 2020 mede-eigenaar van Sector Orange, het bedrijf dat de voormalig eigenaren van Colimbra na hun vertrek bij Solera in de zomer van 2019 hebben opgericht.

Sector Orange richt zich op het ontwikkelen van klantspecifieke en innovatieve ict-concepten voor de verzekeringsindustrie. Fred Slikker, algemeen directeur Solera Nederland: “Dankzij onze samenwerking kunnen klanten van Solera Nederland gebruikmaken van de diepe domeinkennis, agile organisatie en het cloudplatform van Sector Orange voor het ontwikkelen van nieuwe online bedieningsconcepten en digitale klantreizen. Sector Orange ondersteunt Solera Nederland al sinds haar oprichting met oplossingen voor partijen als Allianz, Nedasco en stichting EPS.”

Snelheid

Bram Doveren, managing partner bij Sector Orange: “De samenwerking met Solera Nederland maakt het voor ons mogelijk de innovatie en vernieuwing te delen met veel partijen in de verzekeringsbranche, gezien de vraagstukken die nu spelen in de verzekeringsbranche geen moment te vroeg. Door de joint venture kunnen we onze klanten nog meer snelheid geven op de implementaties van diverse proposities, zoals de koppeling van het nieuwe VPI Dialoog aan front-end oplossingen die Sector Orange ontwikkelt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3427 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.