Jos van Dongen gezicht AD na vertrek Kromhout

Jos van Dongen wordt als commercieel manager het gezicht van AD Nederland, na het vertrek van Henk Kromhout als directeur van AD Benelux.

jos-van-dongenDesgevraagd bevestigt Partspoint-directeur Cor Baltus het vertrek van Henk Kromhout. AD is een van de businessunits van Partspoint en bedient feitelijk de markt via het kanaal van de vrije grossier, waar Brezan eigendom is van Partspoint en bestaat uit een keten van eigen grossiersbedrijven. AD zal als formule verdergaand worden geïntegreerd in de Partspoint-organisatie, aldus Baltus. “Het is een verder integreren van de backoffice. Het nieuwe magazijn in Ede wordt verdubbeld. De AD-vestiging in Oosterhout zal op termijn sluiten.” De beslissing om de functie van directeur AD te laten vervallen maakt deel uit van een efficiencyslag die Cor Baltus begin 2017 al aankondigde in een interview met Aftersales Magazine.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters