Juni recordmaand voor Mijngrossier.nl

Mijngrossier.nl groeit tegen de verdrukking in, met als mijlpaal een overschrijding van de maandomzet van 15 miljoen euro in juni. De afgelopen maand werden er meer records gebroken, want via de website bestelden maar liefst 4.843 verschillende autobedrijven. Ook het aantal orders was hoger dan ooit tevoren, met een score van 145.000.

“De investeringen die we de laatste tijd hebben gedaan door nog meer functionaliteit te bieden worden door het autobedrijf gewaardeerd”, zegt Johan van der Hoeven, directeur van Van Heck en Co. “Het toevoegen van technische data omtrent recalls en modificaties is voor het autobedrijf erg waardevol.”

Mijngrossier.nl wordt in de toekomst nog meer uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Tijmen Bos, marketing directeur van Sator Holding: “De website zal dan ook een volledige integratie met ons nieuwste paradepaardje Topmec kennen. Daarmee wordt de kloof tussen hefbrug en onderdelenvoorziening voorgoed gedicht.”

Ook internationaal breekt Mijngrossier.nl via zustersites in België en Frankrijk in juni records in orders, gebruikers en omzet.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *