Koppeling Autosociaal en Plan-IT

Het is vanaf nu mogelijk om de applicaties en websites van Autosociaal te koppelen aan het online plansysteem Plan-IT, ontwikkeld door JDS om de planning in de dealergarage digitaal te ondersteunen.

Volgens Kevin Geerdink, marketingmanager bij Autosociaal, voldoet de koppeling aan een grote wens van de gebruikers. “Wij willen graag dat hun processen aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden. Een goede planning is hier een groot onderdeel van.” Plan-IT-accountmanager Leon Wonnink: “Het autobedrijf heeft met de Autosociaal-app een duidelijk beeld van de werkplaatsbezetting, waardoor consumenten 24/7 afspraken kunnen plannen vanuit de app.” Plan-IT zegt in Nederland en België marktleider te zijn op het gebied van digitale werkplaatsplanning; Autosociaal de grootste ontwikkelaar van apps en online klantcontact in de Nederlandse autobranche. Overigens biedt Autosociaal sinds kort websites aan die specifiek zijn gecreëerd voor autobedrijven en bedoeld om hun online vindbaarheid te verbeteren.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †