Marc Huisman Autobedrijf van het Jaar

Marc Huisman Autobedrijf in Alphen aan den Rijn mag zich Autobedrijf van het Jaar 2013-2014 noemen. Vakgarage Brauckmann in Oostrum en Auto en Service in Hengelo werden respectievelijk tweede en derde. De ontknoping had dinsdag plaats tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven in Nijkerk.

De verkiezing Autobedrijf van het jaar werd voor de zevende keer door Bovag Onafhankelijke Autobedrijven georganiseerd. Duizenden consumenten stemden in het voorjaar via internet op hun favoriete autobedrijf. Auto en Service, Marc Huisman Autobedrijf en Vakgarage Brauckmann werden door een vakjury gekozen tot finalisten.

Vervolgens heeft de jury deze autobedrijven bezocht en persoonlijk met de ondernemers en hun bedrijf kennis gemaakt. Op basis van dit bezoek, de schouwingsrapporten én bezoekverslagen van mystery shopper(s) wees de jury de winnaar aan. Daarbij hebben zij gelet op selectiecriteria als klantbeleving, ondernemerschap en toekomstvisie. Vorig jaar won Autobedrijf Marco van Beek in Steenwijkerwold de felbegeerde titel.

Juryvoorzitter Ferry Smith (ANWB): “De jury heeft lang gediscussieerd over de kwaliteiten van de drie finalisten, maar is unaniem in haar oordeel. Marc Huisman Autobedrijf is de terechte winnaar van deze verkiezing, al was het nek aan nek dit jaar…de drie finalisten waren écht aan elkaar gewaagd. Marc Huisman Autobedrijf heeft service en klanttevredenheid buitengewoon hoog in het vaandel staan en combineert het ondernemerschap met lef en een duidelijke en goed doordachte toekomstvisie.”

Edgar Brauckmann (tweede prijs), Marc Huisman (winnaar Autobedrijf van het Jaar) en Tim Mangelaars (derde prijs).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *