Marcel Kwakkel vertrekt bij Partspoint

Marcel Kwakkel, sinds oktober 2015 marketingmanager van de Partspoint Group, verlaat de organisatie met ingang van 2017. Over het waarom van zijn terugtreden geeft Kwakkel (40) geen nadere toelichting. Van een nieuwe werkgever is nog geen sprake.

Kwakkel begon zijn loopbaan in 2000 bij Pon Holdings en stapte twee jaar later intern over naar ICS als accountmanager Export. In 2005 begon hij bij ITT Koni, waar hij  meerdere functies bekleedde, als laatste die van sales & marketing manager car, truck & trailer aftermarket. In september 2011 maakte hij de overstap naar AD Benelux. Daar werd hij herenigd met de een jaar ervoor aangetreden Henk Kromhout (voorheen directeur marketing & sales Koni). In 2015 verwierf Partspoint een meerderheidsbelang in AD Benelux.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.