Maxxis sponsort Australian Open

Bandenfabrikant Maxxis heeft een tweejarig sponsorcontract getekend met de Australian Open. Behalve sponsoring van het eerste Grand Slam-toernooi van het kalenderjaar, zal Maxxis ook de officiële band van het tennisevenement zijn en naamdrager op Rod Laver Arena (Centre Court).

De sponsoring geeft Maxxis bekendheid aan consumenten over de hele wereld. Het evenement werd in 2010 in 157 landen uitgezonden en trok een publiek dat wordt geschat op meer dan een half miljard mensen. Dit jaar worden tijdens de Australian Open meer dan 653.000 tennisfans verwacht.
Naast Maxxis sponsort ook Kia het evenement tot en met 2013. Volgens Sebastiaan van de Pol van Kia Nederland is het goed denkbaar dat de zogenaamde courtesycars bij het evenement op Maxxis-banden komen te staan. "Het is niet ongebruikelijk dat dit soort afspraken worden gemaakt, maar officieel is hier nog niets over bekend."

Reedijk Banden Import is al zo’n twintig jaar exclusief distributeur van het merk Maxxis voor de Benelux en sinds 2007 ook voor Frankrijk. Maxxis komt van oorsprong uit Taiwan en staat wereldwijd op de tiende plaats van bandenfabrikanten. De bandenfabrikant levert al meer dan 43 jaar banden voor zowel de eerste montage als de vervangingsmarkt.

De Australian Open is in 2011 van 17 tot en met 30 januari 2011 in Melbourne.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.