MBSG sluit EAG Venlo aan

Met de aansluiting van EAG Venlo van Sander Tuijt en Laurens Tangena, heeft de Mercedes Benz Specialisten Groep (MBSG) zich weten uit te breiden tot veertien aangesloten merkspecialisten. Daarmee is de gewenste landelijke dekking gerealiseerd. Eerder trad Woltinge Auto’s in Hoogeveen toe tot MBSG.

EAG Venlo wil zich positioneren tussen de dealer en het onafhankelijke autobedrijf. “Een merkgespecialiseerd bedrijf zonder dealercontract, maar met alle service die de klant vraagt tegen een gunstig tarief”, aldus Tuijt en Tangena.

Frits Santing van MBSG verwacht nog dit jaar het aantal van achttien tot twintig deelnemers te halen. Dit was eigenlijk de doelstelling voor 2012. “We zijn nog op in gesprek met bedrijven en zoeken leden in Almelo, de Achterhoek en Rotterdam.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *