Mivar Group doet Europese hotline voor Huf

Toeleverancier Huf Hülsbeck en Fürst schakelt Mivar Group in om gefaseerd de Europese ondersteuning in te richten van zijn OE-replacement en universele TPMS-sensor – Intellisens. Mivar begint met de Duitstalige en Scandinavische landen, het meest actief op dit gebied. Stapsgewijs worden vervolgens andere Europese landen aangesloten.

Rob Viset, accountmanager en producttrainer van Huf: “Omdat er altijd veel vragen zijn bij beginnende tpms-werknemers in garagebedrijven is een goede ondersteuning belangrijk. Daarom werkt Huf samen met Mivar Group om een Europese dekking op te zetten van alle aspecten, inclusief het aanleren van voertuigen.”

Huf ontwikkelt en produceert sluitsystemen, bandenspanningscontrolesystemen (TPMS) en telematicasystemen voor de wereldwijde automotive industrie. Mivar Group richt zich met software- en ICT-oplossingen op het managen van processen binnen de mobiliteitsbranche. De helpdesk voor  apparatuurtechnische en voertuigtechnisch support bestaat uit ruim veertig medewerkers.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.