Nederlandse Kia-monteurs naar Skill Cup Korea

Erwin Zweverink van Koops Auto Deventer en Peter Kouprie van Leerentveld Auto’s hebben zich als de allerbeste Kia-monteurs van Nederland gekwalificeerd voor de finale van de World Skill Cup 2012 in Korea.

De Nationale Kia Skill Cup vormde eind mei de voorselectie op de World Skill Cup, die op dit moment in Seoel, Zuid Korea, wordt georganiseerd. “Onze primaire doelstelling is uiteraard het optimaal motiveren van de Nederlandse Kia-monteurs. Daarnaast levert deze competitie een belangrijke bijdrage aan het nog verder verhogen van het opleidingsniveau van onze mensen”, zegt Frank Doorenbos, directeur aftersales van Kia Motors Nederland.

Deelname stond open voor gediplomeerde eerste monteurs, waarbij het diploma eerste auto-elektricien in het voordeel werkte. Ervaring van minimaal drie jaar als eerste monteur was vereist met tevens expertise in het stellen van diagnoses en het oplossen van storingen. Ook dienden de deelnemers ervaring te hebben met de door Kia gebruikte aandrijf- en ondersteltechnieken, diagnose-apparatuur, werkplaatshandboeken en Kia-reparatietechnieken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *