Nieuw directieteam Partspoint Group

Partspoint Group heeft een nieuw directieteam geformeerd. Het wordt aangevoerd door chief executive officer Cor Baltus en bestaat verder uit Johan van Veldhuisen (chief financial officer), Peter Meyer (director central operations), Frank Doorenbos (director Brezan) en Simon Staadegaard (director Staadegaard-TC).

De herijking in het management vloeit volgens de onderneming voort uit de sterke groei die zij de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. Behalve uit Brezan Automaterialen bestaat de organisatie nu uit Staadegaard, Technische Centrale, AD Benelux en USN-Centuri. “Hierdoor is er behoefte ontstaan de slagkracht van de organisatie verder te versterken.” Per juni 2016 is ook een nieuwe structuur ingevoerd.

De vernieuwingen moeten Partspoint Group meer slagkracht geven “in een tijd waarin de markt vraagt om visie en daadkracht”. Afgelopen jaar werd geïnvesteerd in uitbreiding van onderdelendepots van waaruit alle Brezanvestigingen en AD-grossiers bevoorraad worden. Doel was de Brezan Automaterialen en AD Benelux verder te professionaliseren en voor het garagebedrijf een maximale beschikbaarheid van onderdelen te garanderen.

Op de foto (vlnr): Simon Staadegaard, Johan van Veldhuisen, Frank Doorenbos, Cor Baltus en Peter Meyer.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.