Nieuwe aftermarket bobines van NGK

NGK Spark Plug Europe presenteert op Automechanika 2012 haar eigen assortiment bobines. Volgens het bedrijf is dit productgamma met 350 types het grootste op de Europese aftermarket.

NGK levert vanaf nu haar eigen bobines aan onderdelenleveranciers en autobedrijven, als aanvulling op de bestaande assortimenten bougies, ontstekingskabels, gloeibougies en lambdasensoren.
Het assortiment bestaat uit conventionele cilindervormige bobines, dubbelwerkende bobines, bobineblokken, stekkerbobines en bobinesystemen, de zogenaamde ‘rails’. Het dekt voor 92 procent de Europese automarkt.

Alle leverbare bobines zijn ondergebracht in zes categorieën en in een speciale productcatalogus. Daarnaast zijn alle relevante productgegevens vanaf versie 4/2012 in Tecdoc beschikbaar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *