Nieuwe Caddy voor ANWB

De ANWB Wegenwacht heeft voor een modern speciaal aangepaste Volkswagen Caddy 1.9 TDI 105 pk als nieuwe bedrijfsauto gekozen. Voor het eind van dit jaar zullen er 50 Caddy’s aan het wagenpark worden toegevoegd. Veilig werken langs de weg onder alle omstandigheden staat centraal.

De auto is voorzien van een vlakke laadvloer, pneumatisch hefgereedschap, intelligente starthulpinstallatie en heeft zowel links als rechts schuifdeuren. De energiezuinige lichtbak is zo in te schakelen dat naar gelang de omstandigheden alleen het achteropkomend of tegemoetkomend verkeer gewaarschuwd kan worden.

Een wegenwacht is niet alleen een technisch hulpverlener, maar ook als getraind EHBO’er in staat om langs de weg de eerste medische hulp te verlenen. Een verbandkist behoort standaard tot de uitrusting.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.