Nieuwe directeur Citroën en DS Nederland

Per 1 juli aanstaande staat aan het hoofd van Citroën en DS Nederland een nieuwe algemeen directeur: Louis Wyers. Wyers (35), die zowel de Franse als de Nederlandse nationaliteit heeft, beschikt over een brede ervaring binnen PSA Groupe en was al eerder in Nederland werkzaam.

Wyers is in 2003 bij PSA Groupe begonnen en heeft sindsdien diverse functies bekleed op het industriële vlak, in de commerciële export en op het gebied van strategie en beleid. Deze ervaring heeft hij in zowel Latijns-Amerika als in Frankrijk opgebouwd. Vanaf 2015 is hij regionale directeur voor Peugeot in de regio Noord-Oost Frankrijk, waarbij hij verantwoordelijk is voor de verkoop (70.000 auto’s op jaarbasis), de After Sales en de klanttevredenheid. In 2012 was Wyers directeur van de dealervestiging Citroën Amsterdam Zuidoost.

Louis Wyers kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking met de Nederlandse teams van Citroën en DS: “Ik ben blij dat ik naar Nederland terugkeer en de merken Citroën en DS, die de komende jaren veel nieuws zullen laten zien, mag vertegenwoordigen. Citroën heeft een nauwe en historische band met Nederland. Het Feel Good merk Citroën en het jonge Franse luxemerk DS kennen allebei hun geheel eigen positionering en ik zie veel potentieel voor beide merken hier.”

Wyers ziet het dealernetwerk als een onmisbare schakel om dat potentieel ten volle te benutten: “Het succes van Citroën en DS zal het resultaat zijn van een gezamenlijke inspanning vanuit importeur èn dealers.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *