Nieuwe Mazda-dealer voor Den Bosch

Met ingang van 1 maart 2012 is Nieuwkoop de nieuwe Mazda-dealer voor ’s Hertogenbosch en directe omgeving. Vanaf deze datum worden er nieuwe en gebruikte Mazda’s verkocht vanuit het pand aan de Hervensebaan 13.

De Nieuwkoop Automotive Group is al dealer van Fiat, Abarth, Suzuki, Saab, Alfa Romeo en Skoda en breidt het assortiment nu uit met de producten van Mazda. “Wij zijn bijzonder verheugd dat wij Mazda kunnen toevoegen aan ons assortiment”, vertelt eigenaar en algemeen directeur Arie Nieuwkoop. “Er was ruimte voor extra activiteiten en ik zocht een merk waarbij de modellen goed zouden aansluiten bij ons huidige aanbod. Uiteraard verkopen we niet alleen nieuwe auto’s, maar kan men ook bij ons terecht voor service, reparatie en onderhoud van alle typen Mazda.”

De bromfietszaak in Vught van Frans Nieuwkoop, de vader van Arie, stond aan de wieg van het huidige concern. Al meer dan twintig jaar profileert het concern zich als multimerkendealer, waarbij elk merk een eigen showroom heeft en een eigen team van specialisten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.