Online auto kopen met Auto.nl

Consumenten kunnen vanaf vandaag via de website Auto.nl nieuwe auto’s kopen, zonder een uitgebreid offertetraject. Het aflevercentrum is gevestigd in het voormalige Lexus-pand van Louwman & Parqui aan de A2 in Breukelen. Evert Louwman is één van de mensen achter het initiatief. Eerder nam Louwman Groep nog Welzorg over en startte daarmee ook een handel in scootmobielen.

Bij de opening van de webwinkel presenteert de website in totaal twintig voordelige modellen van dertien verschillende automerken. De nieuwe auto’s worden geleverd met volledige fabrieksgarantie. Voor onderhoud en eventuele problemen kan een koper bij elke erkende merkdealer terecht, die de garantie met de fabrikant regelt. Auto.nl is lid van Bovag.

"De enigszins traditionele autobranche, met de bekende showroom, is toe aan nieuwe online initiatieven. Steeds meer consumenten willen tegenwoordig een auto online kunnen kopen. Auto.nl verkoopt alleen nieuwe auto’s en doet niet aan ingewikkelde (financiële) bijproducten of inruilconstructies", aldus oprichter en directeur Marque Joosten.

Auto.nl is onderdeel van Motomedia. Tot de portfolio van het online automotive netwerk behoren elf websites en blogs. Auto.nl, Autowiki, Mobile.de en Zomoto zijn er voor consumenten die zich oriënteren op hun volgende auto. Autoblog, Autojunk en ABHD voor echte auto(nieuws) liefhebbers. Weblog Carwoman richt zich specifiek op vrouwen. Routenet, Onderweg.nl en Trafficnet bieden alle informatie omtrent mobiliteit zoals routeplanners en actuele verkeersinformatie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *