Opel komt met actiepas

Wie zijn Opel laat repareren bij een erkende dealer, ontvangt vanaf heden de Mijn Opel-pas. Met de kaart krijgt de eigenaar onder meer een jaar lang gratis pechhulp, een gratis aircocheck en een gratis tien-puntencheck tussen twee onderhoudsbeurten. Verder geeft de pas recht op korting bij diverse pretparken, winkels en evenementen en profiteert de pashouder van kortingen en andere Opel-acties.

De pashouder ontvangt met zijn pas een gebruikersnaam en een wachtwoord, waarmee hij via de website Mijnopel.nl kan inloggen op zijn persoonlijke pagina. Daarop staan bijvoorbeeld de geplande onderhoudsbeurten aangegeven en de uiterste datum voor de volgende APK-keuring.

Naast het lidmaatschap kan de klant voor een gering bedrag de Mijn Opel Plus-pas aanschaffen. Hiermee komen onder andere de kosten van diensten als de APK-keuring, bandenreparatie, het vervangen van lampjes, reparatie van een sterretje in de ruit en het bijvullen van vloeistoffen geheel voor rekening van Opel.

Een kijkje achter de schermen in de Opel-fabriek

[responsive-video identifier=”KN21kocQixY”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *