Originele delen via Duitse Post

De Nederlandse autobranche, met name de automaterialengrossiers, moeten rekening houden met de komst van nieuwe toetreders. Naast het Belgische Doyen, het Duitse Wessel en Müller en de Belgische grossiersgroep Prosec komt nu ook de Duitse internetgrossier Autoteile Post naar ons land.

Voor autobedrijven betekent dit nog meer keuze en een professionelere dienstverlening van bestaande leveranciers. Belangrijk onderscheidend gegeven is dat Autoteile Post van een aantal automerken de originele onderdelen in de originele verpakking levert. Daarnaast levert de grossier voor dezelfde automerken een breed en diep programma onderdelen van de bekende A-merken.

Een gesprek met marketingmanager Frank Jennes in Aftersales Magazine 8 geeft meer duidelijkheid over de ambities van de Duitse onderneming op de Nederlandse markt.

Lees meer in Aftersales Magazine 8 dat vrijdag verschijnt.
U ontvangt het magazine nog niet? Vraag nu een proefnummer aan >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.