Oud Sator-ceo naar Spaanse Davasa

Martijn van der Eijk, voormalig ceo van Sator Holding, pendelt sinds 1 januari tussen Nederland en Spanje. Hij is namelijk aan de slag gegaan bij de grossiersketen Davasa. Dit bedrijf is gespecialiseerd in automaterialen, maar heeft ook divisies voor verwarmingsketels en consumentenelektronica.

Volgens Van der Eijk gaat het om een ad interim functie. “De organisatie is niet van plan zich buiten de Spaanse markt te begeven. Ik ga dan ook puur in Spanje aan de slag en zal op en neer reizen.” De interim-manager zal zich vooral gaan bezighouden met het laten groeien van het marktaandeel in een dalende markt.

Davasa heeft haar hoofdkantoor in Murcia, waar ook het centrale magazijn is. Het netwerk van dertig vestigingen is verdeeld over Spanje en Portugal.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.