Partspoint versterkt distributieactiviteiten

Partspoint heeft per 1 augustus haar distributieactiviteiten versterkt om de relatie met de vrije grossier intensiever te onderhouden. Fred Kamphuis gaat als General Manager fulltime leiding geven aan deze businessunit van Partspoint.

Sinds enkele maanden maakt Partspoint Group deel uit van Alliance Automotive Group. De naam van de businessunit die Kamphuis gaat leiden wordt daarom gewijzigd van AD Nederland b.v. naar ‘Alliance Automotive Trading B.V.’

Fred Kamphuis (links op de foto) werkte al bij Partspoint in de rol van Director Product Management & Purchasing. Jan Verbeek (37, rechts) neemt deze positie over. Hij is sinds de overname van USN-Centuri al werkzaam voor Partspoint, het meest recent als Product Group Manager. Deze positie wordt ingevuld vanuit de eigen gelederen met Sem de Wit (29); hij is per dezelfde datum in deze functie aangesteld.

Vrije grossierskanaal

Cor Baltus, CEO Partspoint Group: “We hebben besloten meer focus op het vrije grossierskanaal te leggen. Om dit te realiseren, maken we Fred Kamphuis uitsluitend verantwoordelijk voor Alliance Automotive Trading. In die businessunit zijn al onze distributieactiviteiten richting de vrije grossiers ondergebracht. Deze naam is overigens een logisch vervolg op de overname van Partspoint Group door Alliance Automotive Group – en dus het afbouwen van de banden met AD International.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *