Paul Pikaar verkoopdirecteur RCI bij Renault NL

Paul Pikaar (48) is met ingang van 1 juni 2020 Sales Directeur Nederland van RCI Financial Services, de financiële dienstverlener van de merken van de Alliantie Renault/Nissan/Mitsubishi in Nederland.

Pikaar volgt Mario Krabbendam op en is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van RCI Financial Services in Nederland.

Pikaar heeft een opleiding in commercieel management en is al bijna 25 jaar werkzaam in de automotive, waarvan een groot deel voor merken van de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Hij heeft diverse salesfuncties bekleed, waaronder (Fleet)Salesmanager en (Key)Accountmanager voor zowel B2B als B2C.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *