Porsche Centrum Twente beste Nederland

De Porsche Excellence Cup is voor het eerst gewonnen door Porsche Centrum Twente. De jaarlijkse competitie tussen alle Nederlandse centra van het merk wordt sinds 2009 uitgereikt door importeur Pon.

Eerder eindigde de winnende dealer als tweede (2017) en derde (2018). Er zijn acht Porsche Centra in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Leusden, Groningen, Twente, Gelderland, Eindhoven en Maastricht).

De prestaties worden jaarlijks gemeten aan de hand van een brede reeks criteria. Aan bod komt onder meer de klanttevredenheid, ook op het gebied van aftersales. Verder is er een kritische blik op de kwaliteit van de verschillende bedrijfsprocessen, met inbegrip van de werkplaats. Bezoek door een mystery shopper is onderdeel van de procedure. De winnaar is degene die aan het einde van de competitie de hoogste totaalscore heeft. Tussenstanden worden elke maand gecommuniceerd. Dat motiveert volgens de importeur het hele jaar om achterstanden in te halen of voorsprongen te verdedigen. “Hierdoor is de Porsche Excellence Cup een sterke en aantoonbare drijfveer voor verder verhogen van de kwaliteit en klanttevredenheid.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *