RAI Vereniging lanceert Equipvak

Van 31 mei tot en met 2 juni 2016 wordt de eerste editie van de nieuwe vakbeurs Equipvak georganiseerd in de Expo Haarlemmermeer. Het meest brede aanbod van apparatuur en gereedschappen wordt daar aan een vakpubliek gepresenteerd.

Niet alleen de nieuwste producten en ontwikkelingen zijn er te zien, Equipvak wordt ook een happening waarbij fabrikanten en importeurs diverse live demonstraties verzorgen. Daarnaast wordt Equipvak ondersteund door meerdere brancheorganisaties en -verenigingen, die hun achterban tijdens dit evenement informeren over nieuwe wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen op het gebied van werkplaats en carwash.

Op dit moment is de beursoppervlakte al voor ruim driekwart gevuld met leden die hun definitieve deelname hebben toegezegd. Equipvak is dan ook geen gewone beurs: dit is een evenement georganiseerd dóór en vóór de leden en is het ideale platform voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en ontwikkelingen rondom carwash en werkplaats.

All4car Hella Benelux Snap-On Tools
Arex Test Systems Kärcher Sonic Equipment
Brekupa Maha Nederland Stanley Black&Decker Facom
CBX Nederland Mectec hefbruggen Stokvis Equipment
Christ Autowasinstallaties Nijboer Blijstra Techniek TBA-TEN
Creemers Compressors Oskamp Amtech Technag
Dometic Benelux Overlander Unicorn
Eenzet Carwash Rema Tip Top Washtec Benelux
Explora Rijpma Equipment Würth Nederland
Hamer Installatietechniek Rupro Beheer  

Strategisch onderzoek

De ontstaansgeschiedenis van de beurs is gelegen in een (in opdracht van de leden van het RAI Equipment Platform) uitgevoerd strategisch onderzoek naar de wensen van eindgebruikers met als centrale vraag: ‘hoe wil men in de toekomst worden geïnformeerd over equipment, carwash en gereedschappen?’

Uit dit onderzoek kwam duidelijk naar voren dat algemene vakbeurzen steeds minder aantrekkelijk gevonden worden. Dat er daarnaast meer behoefte is ontstaan naar kleinere, thematische evenementen die zich richten op een specifiek onderwerp. Ook blijkt dat contactmomenten tijdens een beurs van groot belang blijven, met name daar waar het gaat om oriëntatie op en aanschaf van specialistische apparatuur en gereedschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.