Reedijk breidt salesteam uit

Reedijk Wheels and Tyres Group heeft twee vertegenwoordigers toegevoegd aan haar verkoopteam. Met hun komst wil de onderneming haar producten verder landelijk uitrollen en nieuwe samenwerkingen ontwikkelen.

Vincent van den Berg is sinds 2001 werkzaam in de banden- en wielenbranche. Hij gaat aan de slag als verkoper buitendienst. Hij zal voornamelijk werkzaam zijn in het westen van Nederland. Dave ter Voert deed de afgelopen achttien jaar branche-ervaring op bij regionale bandenspecialisten c.q. grossiers. De laatste jaren werkte hij bij Pon Banden Groep. Als verkoper buitendienst zal hij voornamelijk werkzaam zijn in het oosten van Nederland. Reedijk Wheels and Tyres Group is importeur én distributeur voor de Benelux en Europa van autowielen, autobanden – complete sets en montage.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *