Remarketing Services naar AVN Group

De remarketingactiviteiten van Remarketing Services zijn overgenomen door de AVN Group. Dat melden Wierd Meijering (AVN Group) en Walter Stoof (Remarketing Services). Stoof zal in de toekomst dan ook activiteiten gaan uitvoeren voor de AVN Group.

De relaties van de beide bedrijven gaan volgens het tweetal profiteren van een groter aanbod auto’s, uitgebreidere rapportages en slimmere oplossingen voor inspecties. ”Wij verwachten veel van de synergie effecten bij onze samenwerking. Walter gaat doen waar hij in mijn ogen het beste in is: training en advies”, zegt Meijering.

Het analyseren van data en slim inspringen op de ontwikkelingen in de internationale gebruikte automarkt is de afgelopen jaren steeds relevanter geworden. De ontwikkelingen van de AVN Group zullen op dit gebied een steeds grotere vlucht gaan nemen.

De applicaties van Remarketing Services voegen specifieke knowhow toe over bedrijfsprocessen in de remarketingbusiness. “Daarmee kunnen autobedrijven en leasemaatschappijen de complete workflow van de in- en verkoop van gebruikte auto’s effectiever aansturen”, zegt Walter Stoof.

Walter Stoof was in 1999 oprichter van Fleetselect.nl, Wierd Meijering in 2002 oprichter van Autoveiling.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.