Rick Gerrits naar Point S

Om zich als organisatie nadrukkelijker te manifesteren in de zakelijke markt heeft Point S, de keten van onafhankelijke bandenspecialisten, Rick Gerrits aangesteld als accountmanager zakelijke markt.

Rick Gerrits brengt een grote hoeveelheid ervaring met zich mee en kent de zakelijke markt vanuit vele facetten omdat hij zowel voor leasemaatschappijen als voor toeleveranciers heeft gewerkt.

Max Hollander, operationeel directeur Point S Nederland: “We hebben te maken met een zeer competitieve markt. We merken dat onze Point S-formule zowel bij consumenten als bij de zakelijke klanten meer bekendheid begint te krijgen en vinden het noodzakelijk dat wij, ook om onze franchisenemers extra te ondersteunen, de samenwerking met leasemaatschappijen en grote fleets gaan intensiveren.”

“Dankzij de groei naar 48 vestigingen en een flexibele organisatie zijn we ook steeds interessanter aan het worden voor de zakelijke markt. Wij zijn de enige organisatie van zelfstandige bandenspecialisten die in 27 landen dezelfde service kan bieden. We verwachten dan ook het aantal afspraken met leasemaatschappijen dit jaar snel verder uit te breiden”, aldus Hollander.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.