Rob Polman vertrekt bij Bovemij

Rob Polman, directeur bij Bovemij Financiële Diensten, heeft na een dienstverband van zeven jaar zijn vertrek aangekondigd bij de Bovemij Verzekeringsgroep. Dit afscheid volgt na goed overleg met de Raad van Bestuur. Vanwege de samenvoeging van twee units komt er geen opvolger voor Polman.

Rob Polman: “De Bovemij Verzekeringsgroep zit momenteel in een fase van veel interne veranderingen. Vanuit een gezamenlijk ontwikkelde strategie hebben we besloten de business units Bovemij Bedrijfsverzekeringen en Bovemij Financiële Diensten te laten samensmelten. Dit betekent tegelijkertijd dat mijn takenpakket nu is afgerond. Voor mij het ideale moment om afscheid te nemen van dit fraaie bedrijf en elders nieuwe uitdagingen te kunnen aangaan.”

Polman: “Ik heb een prachtige tijd achter de rug. De afgelopen zeven jaar heb ik het genoegen gehad Bovemij Financiële Diensten te mogen laten uitgroeien tot een succesvol nieuw bedrijf. Nu is de periode aangebroken dat deze businessunit kan integreren met moederbedrijf Bovemij. Vervolgens zal ik zelf de tijd nemen mij voor te bereiden op een vervolgstap. Iets dat past bij mijn bestuurlijke ambities om een organisatie opnieuw succesvol door een periode van grote veranderingen en transities te leiden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.