Rogam weer Best Managed Company

In de vijfde verkiezing van Best Managed Companies, georganiseerd door Deloitte, is Rogam Groep verkozen tot één van de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Ook vorig jaar pakte de dealerholding de award.

Hans van Ruiten, algemeen directeur bij Rogam Groep: “We scoren goed op stabiliteit van de organisatie, klantgerichtheid en onze visie op de toekomstige ontwikkelingen in de autobranche en de positie hierbinnen. Rogam is een familiebedrijf met een sterke financiële positie dat zeker de laatste jaren bewezen heeft flexibel in te kunnen spelen op de uitdagingen die een dynamische markt met zich mee brengt. Maar we blijven ambitieus. De autobranche is volop in beweging dus wij moeten dat ook blijven.”

De feedback die Deloitte heeft gegeven op de bedrijfsvoering geeft handvatten voor de toekomst. Martin den Heijer, de operationeel directeur zegt hierover: “Het komende jaar zal Rogam zich verder ontwikkelen op een nog efficiëntere bedrijfsvoering en klantenthousiasme. In 2010 stond Rogam/Victoria nog op de elfde plek in het klanttevredenheidsonderzoek, in 2011 op de derde plek en onze ambitie voor 2012 steken wij niet onder stoelen of banken…dat is uiteraard de eerste plek.”

In totaal meldde zich dit jaar 152 bedrijven aan. De landelijke jury koos uiteindelijk de 72 ondernemingen die een jaar lang de titel mogen voeren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.