Ron Kleine Staarman bestuurslid Focwa

Ron Kleine Staarman (31) is door de ledenraad van Focwa gekozen als bestuurslid namens de aangesloten caravan- en camperservicebedrijven. Hij is nu het jongste bestuurslid van de vereniging.

Als jonge ondernemer uit de regio Laarbeek (Noord-Brabant) startte hij ruim zes jaar geleden een eigen caravan- en camperbedrijf binnen het autobedrijf van zijn vader. Ruim twee jaar geleden fuseerden beide tot Totaal Service Laarbeek, een Bosch Car Service met daarbij 250 vierkante meter campingwinkel op technisch vlak.

Voorzitter Peter Brussel zegt dat Focwa met Kleine Staarman een ondernemer met veel kennis en ervaring over de sector in huis haalt. Gezien zijn leeftijd hebben bovendien ook jonge ondernemers een aanspreekpunt in het bestuur. “Samen met de andere bestuursleden kunnen we nu verdere invulling geven aan ‘veiligheid door vakmanschap’”, zegt Brussel.

Kansen

Kleine Staarman omschrijft zichzelf als “een ondernemer die kansen ziet en grijpt. Ik geloof in een mooie toekomst voor caravan- en camperservicebedrijven die kiezen voor kwaliteit.” Hij benoemt verder zijn achtergrond als marketingmanager. “Die wil en zal ik gebruiken om samen met het Focwa-bureau relevante diensten en producten te ontwikkelen voor caravan- en camperservicebedrijven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.