S&H / Kumho terug van Noordkaap

Het team van S&H Tyres en Kumho heeft tijdens de recente reis naar de Noordkaap 9.375 euro opgehaald voor het goede doel. Het bedrag is deze week bij het Glazen Huis in Breda gedoneerd aan Serious Request 2016.

In totaal deden 53 teams mee met de Noordkaap Challenge, samen goed voor een donatie van ruim 186 duizend euro aan het Rode Kruis. De deelnemers van de bandengroothandel c.q. -fabrikant reden met een eigen auto in dertien dagen heen en terug naar de Noordkaap in Noorwegen. In die periode haalden ze door middel van acties onderweg zo veel mogelijk geld op. Het thema van dit jaar is de bestrijding van longontsteking bij jonge kinderen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.