Samenwerking TTI met Van Aalderen Twen Tyre

Door een deelname van Tyre Trading International (T.T.I.) in Van Aalderen Twen-Tyre komen twee oude familiebedrijven onder één dak. Figuurlijk gesproken, want beide ondernemingen blijven onafhankelijk van elkaar opereren.

Door de alliantie kan Twen-Tyre profiteren van de inkoopkracht van T.T.I. Klanten van de Twentse bandengroothandel kunnen daardoor putten uit een groter assortiment dan voorheen. De leverservice zal ongewijzigd blijven.

Op het groeipad dat het Numansdorpse T.T.I. voor zichzelf heeft uitgestippeld is het aangaan van strategische allianties met gelijkgestemde branchegenoten een van de onderdelen. Volgens directeur Peter-Alexander van het Hof is samengaan met partners die een gelijksoortige achtergrond hebben en wat zakendoen betreft dezelfde waarden delen een voorwaarde om leveranciers te ondersteunen en klanten beter en sneller te kunnen bedienen. “T.T.I. en Twen-Tyre vullen elkaar aan met de merken en producten die gevoerd worden”, aldus Van ’t Hof.

Van Aalderen Twen-Tyre werd kort voor kerst 2016 gesloten. Onduidelijk was toen of het bedrijf failliet was of een doorstart voorbereidde.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *