Smink Transport verder als Koopman Exclusive

Het nieuwe Koopman Exclusive verhuist bovendien van Amersfoort naar Nijkerk, waar het intrekt bij Koopman Automotive. “Door deze verhuizing kunnen transportactiviteiten nog efficiënter worden gepland en kunnen we snel inspelen op de verzoeken van onze klanten.”

Gespecialiseerd vervoer

“Met de Exclusive diensten spelen we al sinds jaren in op de vraag naar gespecialiseerd autovervoer”, zegt operationeel manager Astrid Smink. “Of het gaat om het vervoer van een prototype, klassieke voertuigen, of het ophalen van auto’s uit faillissementen, alles wat maar een beetje anders of afwijkend is, met Koopman Exclusive bieden wij passend transport.”

Het wagenpark van Exclusive bestaat uit zowel open als overdekte autotransporters en trailers voor één tot negen voertuigen. Met dit wagenpark kan Koopman Exclusive invulling geven aan de meest uiteenlopende transportverzoeken, van klassieker tot vrachtwagen. “Zelfs extreem lage, sportieve auto’s kunnen, dankzij de kleine oprijhoeken van onze transportauto’s, zonder problemen worden geladen”, aldus Astrid Smink.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2270 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *