Start nominaties Internet Auto Awards 2013

Vandaag start de nominatieronde voor de grootste online publieksprijs in Europa in de automotive sector. In de elfde editie van de Internet Auto Awards kunnen gebruikers van Autoscout 24 hun stem uitbrengen in de categorieën Beste Auto en Beste Elektrische Voertuig.

Er kan gekozen worden uit 66 modellen uit 2012. Behalve deze online stemronde, zullen ook de redacteuren van Autoscout 24 Magazine prijzen uitreiken in de categorieën Technologie/Design en Toekomst.

“Elektrische voertuigen gaan in de toekomst een steeds grotere rol spelen in de automotive markt. Daarom hebben we ervoor gekozen deze categorie gelijk te stellen aan die van Beste Auto”, zegt Jurgen Vugts, algemeen directeur Autoscout 24 Nederland.

Vorig jaar was de Opel Ampera de populairste auto in Europa. Tijdens de Internet Auto Awards van 2012 hebben 162.000 mensen uit Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje hun stem uitgebracht. Stemmen kan tot 15 maart op Internetautoaward.nl. Autoscout 24 verloot onder de stemmers een Mercedes-Benz A 250 Sport en een Opel Adam.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *