Sternpoint minimaal naar 25

Sternschade gaat in de periode 2017-2020 zijn activiteiten uitbreiden met onder meer eenvoudig onderhoud, ruiten, bandenwissels, accu’s en trekhaken. Dit alles onder de naam Sternpoint en op een schaal van ten minste 25 vestigingen, gezien de nagestreefde landelijke dekking.

De Stern Groep meldt dat in een strategisch plan getiteld ‘Meer Solutions en Services’. Het visiedocument is uitgewerkt in overleg met een externe adviseur en voorziet in gerichte acquisities van “geschikte en goed geoutilleerde” schadeherstelbedrijven. Ook de sterk groeiende verkoop en distributie van autoparts is een van de kernpunten voor de periode 2017-2020.

Het plan is onlangs goedgekeurd door de Raad van Commissarissen en leert dat Dealergroep Stern zich de komende jaren vooral zal richten op de sterke automerken, sterkere beheersing van werkkapitaal en op meer synergievoordelen. Dat laatste door verdere centralisatie, synchronisatie en harmonisatie van bedrijfsprocessen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *