Tien nieuwe vestigingen EuroRepar Car Service

De laatste maanden is EuroRepar Car Service met tien nieuwe vestigingen gegroeid. Het totaal aantal locaties bedraagt op dit moment 91.

De volgende bedrijven hebben zich aangesloten bij de formule: Hoefnagels – Asten, Mulder Steendam – Delfzijl, Dirks – Bergeijk, Citonda – Delfgauw, Janssen van Kouwen – Hilversum en Mijdrecht, Autowinkel – Woerden, Herman Lubbers – Huizen, Ruesink – Ruurlo en Vullings – Oirschot. Door de Covid-19 crisis wordt het verwachte aantal van honderd vestigingen deze zomer nog niet gehaald. “Maar dit zullen we zeker in het najaar 2020 bereiken”, aldus formulemanager Harm Nieboer.

Op dit moment zijn er ruim 3.600 vestigingen in Europa. EuroRepar Car Service werkt met een eigen onderdelenlijn voor alle merken, met een garantie van 24 maanden op product en arbeid.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *