Time Magazine nomineert Goodyear

Het Amerikaanse Time Magazine heeft onder andere de Air Maintenance Technology (AMT) van Goodyear en de Tesla Model S opgenomen in haar jaarlijkse lijst van de 25 belangrijkste innovaties.

AMT helpt de optimale bandendruk aan te houden, wat aanzienlijke besparingen kan opleveren aan de pomp. Alle onderdelen van het systeem, inclusief de kleine pomp, worden volledig in de band ingebouwd. Een interne drukregelaar gaat open om lucht in een pompbuisje te laten en terwijl het wiel draait, helpt het platgedrukte deel van de band de lucht van het buisje door een inlaatklep in de band te duwen. De technology wordt momenteel ontwikkeld in Akron en Luxemburg en is nog niet verkrijgbaar.

“We zijn vereerd om door Time te worden uitgeroepen tot een van de beste uitvindingen van 2012”, verklaart Jean-Claude Kihn, Chief Technical Officer bij Goodyear.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.