Tom van den Brink naar Autotrack.nl

De 32-jarige Tom van den Brink is bij Autotrack.nl in dienst getreden als accountmanager en gaat zich onder andere richten op het adviseren van autobedrijven over de inzet van digitale verkoopkanalen.

Van den Brink heeft na zijn opleiding bij IVA in Driebergen zijn sporen verdiend in de automotivebranche. Vanaf 2001 was hij onder andere werkzaam bij Porsche en Audi. Met deze ervaring gaat hij bij Autotrack.nl een adviserende rol innemen richting de verschillende aangesloten autobedrijven.

“Na elf jaar in de showroom vond ik het tijd om een nieuwe stap te maken. Uiteraard wel binnen de automotivebranche, want daar heb ik mijn hart aan verpand. In mijn nieuwe functie heb ik direct contact met veel verschillende klanten en probeer ik hen zo veel mogelijk te ondersteunen in het verkoopproces. Denk aan het genereren van leads en het vergroten van de bezoekersaantallen in de showroom.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.