Transport Compleet breidt uit

Het najaar van 2014 heeft nog een aantal automotive gerelateerde vakbeurzen op de agenda staan, waaronder Transport Compleet Gorinchem en Venray. De eerste zal kort na de zomervakantie plaatsvinden, de tweede wat later in het jaar in november.

Op 2, 3 en 4 september staat Evenementenhal Gorinchem in het teken van Transport Compleet. Dit jaar is het de eerste editie van de nieuwe opzet. Met inmiddels meer dan 225 aangemelde exposanten en een beursoppervlakte die de editie van 2013 al overstijgt, is beursorganisator Rik Silderhuis zeer tevreden. “De markt zit gelukkig weer in z’n vooruit. Al sinds Gorinchem vorig jaar hoor ik positieve geluiden rondom de beursvloer. Al met al komen we er met z’n allen langzaam bovenop. Gelukkig zijn onze beurzen altijd in trek gebleven en kunnen we nu weer uitbouwen voor de toekomst.”

Duitse partner

Voor wat betreft de editie in Venray, die plaatsvindt op 11, 12 en 13 november, heeft de beursorganisatie gekozen om thematische pleinen te organiseren centraal op de beursvloer. Silderhuis: “In samenwerking met netwerkorganisatie EBNF zijn we volop bezig om gestalte te geven aan het Last Mile Delivery plein. Dit plein brengt ondernemers die hun afzet zoeken in het laatste gedeelte van het gehele logistieke proces bij elkaar. Een gezamenlijke uitstraling richting de markt moet hier voor meer ‘body’ zorgen bij de exposanten. Tevens zijn we in gesprek met een Duitse partner om een plein rondom het thema ‘ladingzekerheid’ te gaan inrichten. Dit thema is erg actueel en er zijn nogal wat verschillen tussen Duitsland en Nederland rondom dit onderwerp. Daarom willen we beide landen bij elkaar brengen. Voor beide pleinen is Venray de ideale locatie. Het is de logistieke hotspot van Nederland en daarnaast ligt het Rheinland pal over de grens.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.