Tweede grossiersvestiging De Leeuw

Grossier De Leeuw opent op 1 oktober in Houten haar tweede vestiging. Het pand is helemaal nieuw gebouwd. Samen met de locatie in IJsselstein biedt De Leeuw ruim 3.100 vierkante meter aan auto-onderdelen. Dit wordt aangevuld met kentekenplaten, diagnose apparatuur, equipment, banden, verf en audio.

“De Leeuw is vanaf de start geen inkoopgerichte maar een marketinggerichte organisatie geweest”, vertelt Peter de Leeuw. Het bedrijf levert vier keer per dag uit en om haar klanten te ondersteunen in de snelle (technische) ontwikkelingen in de branche, organiseert zij regelmatig Trainovation avonden voor garagisten. Op deze avonden delen leveranciers van a-merken hun kennis en ervaring. De Leeuw ondersteund ook Bosch DIS en is Febi-specialist.

Tegelijk met de opening in Houten lanceert de handelsonderneming voor auto en industrie haar vernieuwde website Autodeleeuw.nl.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.